Sluiten

Als dé interieurspecialist in de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen, heeft Jacobs Thuis & Interieur u veel te bieden...

Elke dag genieten wij van ons vak! Klanten inspireren én helpen de juiste keuze te maken uit het immens grote aanbod van alles wat voor vloer, wand en raam te koop is. En dan vervolgens alles tot in de puntjes regelen en opleveren. Doen waar je voor staat, waarmaken wat je belooft, dat is ons met de paplepel ingegoten en dat heeft ons al die jaren doen groeien tot de interieurspeciaalzaak voor vloer, wand en raam die we nu mogen zijn. Bij ons worden met en voor u woonstijlen gecreëerd, dromen verwezenlijkt, keuzes gemaakt, werk en zorgen uit handen genomen én geld bespaard. En wat service betreft gaan we elke dag heel ver, maar zoeken het bij voorkeur dichtbij; een groot deel van onze klanten komt uit de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen. Uiteraard werken wij ook landelijk maar de focus op onze eigen regio biedt u en ons duidelijke voordelen. Wij schetsen ze u graag in een persoonlijke kennismaking, bij ons in de winkel of bij u thuis. Als u vooraf een afspraak maakt, nemen wij graag alle tijd voor u!

De zekerheden van Jacobs Thuis & Interieur?

Belofte maakt schuld en wij beloven je dit:

 • Professioneel advies

  Als Binnenhuisadviseur denken we met u mee. We weten wat er te koop is, maar ook hoe het zich in de praktijk houdt. Makkelijker, beter, voordeliger, mooier... we adviseren graag wat in uw situatie het beste is. Dat is het advies waar u wat aan heeft.

 • Goed inmeten

  Vooraf opmeten, achteraf alles checken. Een bijzondere afwerking. Een extra kussentje in dezelfde stof. Uw zonwering strak gemonteerd of uw vloer perfect gelegd. Een kamer uit- of inruimen. Het kan allemaal. En natuurlijk laten we uw huis keurig achter.

 • Uitgebreide garanties

  A-merk kwaliteit én goed geschoolde binnenhuisadviseurs en stoffeerders zorgen ervoor dat u jarenlang van uw aanschaf kunt genieten. Dat krijgt u van ons zwart op wit. En mocht er onverhoopt door een ongelukje iets moeten worden hersteld, dan helpen we u vanzelfsprekend ook.

 • Een eerlijke prijs

  Vooraf weten waar u aan toe bent, dat geeft een goed gevoel. Dus krijgt u van ons een heldere offerte, waarin alles meegenomen is. En de prijs? Die is altijd scherp. Dankzij het gezamenlijk scherp inkopen van de Binnenhuisadviseurs en ons voordelige huismerk NL Label.

 • Daarom een vakman

  Of het nu om behangen, het bekleden van een lastige trap of het leggen van een fantastische vloer gaat: het ziet er na afloop allemaal even onberispelijk uit. Daarom werken wij met ervaren vakmensen, die oog hebben voor de puntjes op de i en de service die daar bij hoort.

Neem contact met ons op

Jos Jacobs
directeur
024 - 399 99 00, keuze 1

Adres

Sluisweg 4
6581 KA Malden

Contact

024-3999900
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.