Sluiten

Vloerkleden in de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen

Jacobs Interieur is de vloerkledenspecialist

Jacobs Interieur is de erkende interieurspecialist in vloerkleden en karpetten voor de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen met o.a. de A-merken Desso, Bonaparte en Parade en uiteraard ons huismerk NL Label. Jacobs Interieur biedt niet alleen een ruime keuze, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw vloerkleed of karpet. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek ook onze eigen NL Label vloerkledencollectie, uitstekende kwaliteit met een heel aantrekkelijk prijskaartje.

Nieuw vloerkleed of karpet op maat?

Er valt heel wat te kiezen bij Jacobs Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van vloerkleden en karpetten. Jacobs Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties vloerkleden en karpetten in de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen

 • Tapijt als ideale basis voor vloerkleed op maat

  Noem het een karpet of vloerkleed, het effect van een mooi groot kleed is meteen merkbaar. Meer sfeer, minder geluid, meer warmte. Van elk uni of gedessineerd tapijt kunnen wij een vloerkleed op maat voor u maken met de afwerking met band, bies of gefestonneerd.

 • Welke structuur wilt u? BouclĂ©, frisĂ©, saxony....

  Omdat wij van elk type tapijt een vloerkleed op maat kunnen maken, kunt u kiezen uit alle tapijtstructuren die er zijn. Elk met een eigen uitstraling en afhankelijk van waar u het karpet wilt hebben helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Maatwerk

  Als wij zeggen dat wij een vloerkleed op maat voor u kunnen maken van elk soort tapijt dan is ook echt niets te gek. Rechthoekig, vierkant, rond of in een vrije vorm. Met extra ondertapijt als volumekarpet, fraai afgewerkt met band, bies of gefestonneerd.

 • Ook kant-en-klare karpetten

  Uiteraard beschikt Jacobs Interieur ook over een hele collectie kant en klare karpetten van onder andere ons huismerk NL Label. De meeste karpetten bestaan uit 100% wol en worden met de hand gemaakt.

Onze vloerkledenadviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

John van den Hoven en Jessie Barten
algemeen adviseurs
024 - 3999900, keuze 1

Daarom werkt Jacobs Interieur graag met de betere merken


Adres

Sluisweg 4
6581 KA Malden

Contact

024-3999900
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.