Comfortabel buiten wonen

Buitenzonwering biedt op warme zomerdagen bescherming tegen zonlicht en houdt de warmte buiten. Met ons uitgebreide collectie zonweringen heb je de keuze uit verschillende soorten systemen, bedieningsmogelijkheden, doekdessins en kleuren van onder meer Luxaflex®. Laat je bij adviseren over de meest geschikte buitenzonwering voor jouw woning.

Inspiratie outdoorcollectie

Meer weten over onze outdoorcollectie?

Laat je adviseren!

Geniet optimaal van de zonnige dagen thuis met de outdoorcollectie van Luxaflex®. Want niets is fijner dan je deuren opgooien in de zomer en lekker naar buiten. Binnen deze collectie vind je diverse soorten buitenzonwering die aan de buitenzijde van het huis en de ramen aangebracht wordt. Van markiezen tot rolluiken en van screens tot buitenjaloezieën; de zonwering beschermt tegen warmte en licht in huis en zorgt voor heerlijke schaduw op je terras.

Onze interieuradviseurs staan met plezier voor je klaar om je te adviseren welke buitenzonwering het beste bij jou past. Laat je van A tot Z ontzorgen; zo kun jij straks heerlijk genieten op je terras of balkon.

Inspiratie

Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Jacobs Thuis & Interieur

We inspireren je graag met tips en trends. Door middel van blogs, vlogs en magazines, maar ook door je binnen te laten kijken bij klanten waar we hun thuis creëerden. Zij vertellen je alles de manier waarop wij tot hun persoonlijke stijl zijn gekomen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Outdoor collectie

In onze outdoorcollectie van Luxaflex® vind je diverse soorten buitenzonwering die aan de buitenzijde van het huis en de ramen aangebracht wordt. Van markiezen tot rolluiken en van screens tot buitenjaloezieën, jouw zonwering wordt geheel op maat gemaakt zodat je altijd voor elke gevel de perfecte oplossing hebt.

Terraszonwering

Terraszonwering wordt in Nederland vaak ‘zonnescherm’ of ‘knikarmscherm’ genoemd. Het wordt over het algemeen aan de gevel gemonteerd en overspant een terras of een balkon. Zo houd je de warmte buiten en de koelte binnen, en kun je heerlijk in de schaduw genieten van je terras.

Door de knikarmen kan je vrij onder het scherm doorlopen.

Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® zorgt voor een betere temperatuur in huis en schaduw op je terras waardoor je optimaal geniet van huis en tuin, van lente tot nazomer.

 

Markiezen

Ambachtelijk handwerk met modern gebruiksgemak voor jouw markies. Klassieke uitstraling met moderne materialen. De markies is leverbaar in hout en aluminium zodat je kunt kiezen voor de uitstraling die je wenst!

Beide markies varianten bieden dankzij de extra diepe kast een optimale bescherming van het doek en natuurlijk zijn alle producten kleur gecoördineerd.

Rolluiken

Luxaflex® Rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten. Rolluiken bieden verder ook extra veiligheid en maken je huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers. Het rolluik kan worden opgebouwd uit 38 of 55 mm brede lamellen, is solide en nauwelijks vervormbaar. Standaard zijn Rolluiken extra sterk en beveiligen ze tegen inbraak, onder andere door toepassing van zg. anti-dreun folie. Standaard worden ze aangedreven met een geruisloze Somfy® RS100 motor.

 

 

Screens

Met screens voor buiten, ook wel verticale zonfilters of vlakhangende zonwering genoemd, zorg je ervoor dat jouw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar lekker koel blijft. Je geniet van optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkomt hinderlijke schitteringen op je televisie of computer. Bovendien houd je zicht naar buiten zonder inkijk.

Serrezonwering - Terrasoverkappingen

Luxaflex® Serrezonwering en Terrasoverkappingen vormen als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom terras of serre. Het product beschermt je interieur en houdt je huis koeler, zodat je optimaal kunt genieten van je serre. Met Tecto Pergo™ (een zonwerende overkapping) en Tecto Serra™ Zonwering (een warmte- en lichtreducerend schild voor op de serre of veranda) biedt Luxaflex® een mooie, stabiele oplossing voor lange zomerdagen én de dagen in het voor- en naseizoen als je enige beschutting wenst.

 

 

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn jaloezieën voor buiten en zijn de meest directe vorm van zonwering. Door het gebruik van de beste materialen zijn ze bestand tegen elk weertype. De gebruikte kunststof onderdelen zijn glasvezel-versterkt en uv-bestendig.

Doordat wij onze buitenjaloezieën uitvoeren met onze unieke standaard 40 graden stelling van de lamellen, wordt de ruimte niet geheel verduisterd bij het neerlaten van de buitenjaloezieën. Zo beschermen we je interieur tegen uv-straling.

Vensterzonwering

Vensterzonwering beschermt je interieur tegen zonnestraling en is bij uitstek geschikt voor toepassingen op ramen aan de straatzijde, voortuinen, balkons of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is.