Alle actuele aanbiedingen van Jacobs Thuis & Interieur.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

4e meter Parade en Desso tapijt kado

Heb je eenmaal tapijt in huis, dan wil je niet anders. De vloer is heerlijk zacht, warm en stil. Ga ook voor mooi kamerbreed tapijt van Desso of Parade. Kom langs en profiteer van de 4e meter gratis!

4e Luxaflex® PowerView® product kado 

Ontdek nu het gemak van elektrische PowerView® bediening van Luxaflex®. Maak gebruik van scènes of bedien de afstandsbediening, app of je slimme apparaat om je raamdecoratie naar wens te openen of sluiten. Benieuwd hoe het werkt? We laten het je graag zien in onze winkel. Kom langs en profiteer direct!

Persoonlijk en uitgebreid advies nodig?

Wil je persoonlijk advies voor jouw nieuwe vloer, wand of raamaankleding? Onze interieuradviseurs staan klaar om jou te helpen. Maak een afspraak


Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief