Alle actuele aanbiedingen van Jacobs Thuis & Interieur.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

Warm & Sfeervol thuiskomen dankzij Jacobs Thuis & Interieur

Wil jij in de koude wintermaanden ook sfeervol en warm thuiskomen? Dan zit je goed met raamaankleding of vloerbedekking van Jacobs Thuis & Interieur. Raamaankleding heeft een isolerende werking waardoor je de warmte beter binnenhoudt. Bovendien zorgt het voor extra privacy en sfeer in huis - juist bij deze donkere dagen. Liever lekkere warme voeten? Ga dan voor een mooie zachte tapijtvloer. Wil jij ook graag warm & sfeervol thuiskomen? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak.

 

Raam- en vloeraankleding acties*:

  • Luxaflex rolgordijnen: 4e cadeau
  • Luxaflex houten- en horizontale jaloezieën: 4e cadeau
  • Desso, Parade & Bonaparte tapijt: iedere 4e meter cadeau.
  • PVC-vloeren uit de Jacobs thuiscollectie: iedere 4e m2 cadeau**

 

Géén inflatiecorrectie

** Vanaf 25m2 met een isolerende ondervloer.
* Deze aanbiedingen gelden tot xx oktober 2022 en zijn geldig voor leveringen t/m januari 2023. Zet- en drukfouten voorbehouden. Vraag (online) naar de mogelijkheden.

 


20% korting op Houten Jaloezieën van Luxaflex®

Op zoek naar sfeervolle raamdecoratie? Kies voor de op maat gemaakte Houten Jaloezieën van Luxaflex®! Maak een adviesafspraak via het onderstaande formulier en ontvang alleen deze maand 20% korting! Plan eenvoudig jouw adviesgesprek bij je thuis of in de winkel met één van onze interieuradviseurs. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op voor een afspraak. Samen maken we jouw woondromen waar!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief