Vacature: Interieurvakman of Interieurvakvrouw
 

Ben jij de handige Harry of Hanny die wij zoeken?

Ben jij handig met het leggen van vloeren, behangen en raambekleding ophangen en installeren? Kom jij graag bij de mensen thuis om dit allemaal uit te voeren? Dan zoeken wij jou. Heb je weinig ervaring, maar wel twee rechterhanden en leer je graag? Ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

 

 • Jij zorgt voor de finishing touch
  Je werkt iedere dag met de mooiste producten, veelal A-merken. Naar de afwerking verricht je ook voorbereidende werkzaamheden, waaronder het installeren van producten of egaliseren van ruimtes.

 

 • Doelgericht & het mooiste resultaat
  Je werkt doelgericht aan het allermooiste resultaat. De dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers. Van het leggen van nieuwe vloeren tot het ophangen van binnen- of buiten zonweringen.

 

 • Een thuis- & teamgevoel
  In een hecht team van circa 20 collega's maken wij iedere dag mensen blij met hun interieur.

 

 • Kennis is een pré, maar willen is belangrijker
  Bij voorkeur zoeken wij iemand met ervaring. Maar heb je affiniteit met de branche en is deze functie écht iets voor jou? Ook dan komen wij graag met jou in contact.

 

 • Wij zoeken meerdere vakmensen
  Wij zoeken meerdere interieurvakmannen- of vrouwen. Werk jij als ZZP'er en wil je graag een vast inkomen? Ook dan zijn er mogelijkheden.

 

 • Klaar om aan de slag te gaan?
  Is deze job iets voor jou? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Beschik je niet over alle kennis en kun je maar een onderdeel van wat wij vragen oppakken? Stuur dan ook gerust je sollicitatie.

 

Heb je nog vragen over de functie? Bel dan naar (024) 399 99 00 en vraag naar Jos Jacobs.