• Jacobs Bedrijf & Interieur

Jacobs Thuis & Interieur, ook voor uw projectinrichtingen


Voor Jacobs Bedrijf & Interieur is elk project uniek. Daarbij hebben wij oog voor ruimte, deadlines, details en uw budget. Dat is vooral een kwestie van inzicht en ervaring en natuurlijk werken met kwalitatief goede producten & mensen! Jacobs Bedrijf & Interieur richt zich op diverse branches, zoals kantoren, scholen, hotels, zorginstellingen en retail.

Jacobs Bedrijf & Interieur geeft deskundig advies waarbij persoonlijk contact centraal staat. Wij realiseren het hele project van idee tot oplevering en staan garant voor een perfecte uitvoering. Daarbij nemen wij u de hele coördinatie uit handen van de inrichting van uw nieuwe pand of het restylen van een bestaande ruimte.

Om tot een optimale oplossing te komen maken wij vooraf een inventarisatie waarbij wij letten op elementen als daglicht, kunstlicht, vorm, structuur en milieuaspecten. Deze elementen verwerken wij tot een functioneel geheel. Natuurlijk besteden wij ook aandacht aan service en onderhoud zodat uw project er representatief uit blijft zien en nog lang uw visitekaartje blijft.

Wilt u eens vrijblijvend met ons over uw project van gedachten wisselen, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Daar inspireren wij u graag met de nieuwste materialen, ideeën en combinaties.

Kijk voor meer informatie en inspiratie ook eens op www.jacobs-projectinrichting.nl