Sluiten

Hollandsche Vloeren in de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen

Jacobs Thuis & Interieur is de Hollandsche Vloeren specialist

Jacobs Thuis & Interieur is de erkende interieurspecialist voor Hollandsche Vloeren voor de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen. Jacobs Thuis & Interieur biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Hollandsche Vloeren, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een houten vloer. Kiest u voor Hollandsche Vloeren , dan kiest u voor vrijheid en sfeer in huis. Wij nemen uw keuze voor Hollandsche Vloeren graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Hollandsche Vloeren parketvloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Jacobs Thuis & Interieur

Bekijk de vele mogelijkheden van Hollandsche Vloeren. Jacobs Thuis & Interieur biedt u de meest uitgebreide collecties parketvloeren in de regio Groesbeek, Malden en Nijmegen

  • Rustiek eiken vloeren

    Ons parket van Hollandsche Vloeren is van rustiek eiken. Dit betekent dat er knoesten in de planken voorkomen, wat de vloer een mooie robuuste uitstraling geeft. Door blootstelling aan zonlicht zullen er natuurlijke kleurveranderingen optreden en door het belopen zullen er krasjes ontstaan waardoor de vloer echt gaat leven.

  • 30 jaar woonplezier

    Van de vloeren van Hollandsche Vloeren heeft u 30 jaar lang woonplezier, en wij geven u 10 jaar garantie. Dit is onder andere omdat de vloeren gemakkelijk te onderhouden zijn, water- en vuilafstotend zijn, en een hardwax-olie toplaag hebben waardoor ze een hoog belastbaar oppervlak hebben.

  • De vloer voor iedereen

    Iedereen wordt blij van een vloer die makkelijk te onderhouden is, maar er zijn nog meer voordelen aan het parket van Hollandsche Vloeren. Ze zijn kindvriendelijk, plaatselijk te repareren, verhuisbaar en geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Dit maakt dat de vloeren in vrijwel ieder huishouden passen.

Onze adviseur voor Hollandsche vloeren helpt u graag bij uw keuze.

John van den Hoven en Jessie Barten
algemeen adviseurs
024 - 3999900, keuze 1

Adres

Sluisweg 4
6581 KA Malden

Contact

024-3999900
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag09:30 - 17:00
ZondagGesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21.00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.