Wandinspiratie uithet RestyleMagazine

Elk huis, elke kamer en elke ruimte in huis heeft vaak vier of meer muren. Maar wat doe je ermee? Er zijn ontelbaar veel varianten van verf en behang om een ruimte een eigen sfeer mee te geven. Waar kies jij voor? Lees de mogelijkheden hier!

Behang

Bij het creëren van een stijl en sfeer in de kamer is de keuze voor behang een hele belangrijke. Kleuren, patronen en reliëf, maar ook de plek waar het behang komt; alles heeft invloed. Behang kan een muur net dat beetje extra geven waardoor het totale plaatje van de kamer helemaal klopt. En nu hoef je niet per se meteen alle muren aan te pakken, één muur of een deel ervan kan al genoeg zijn!

Eijffinger en NL Label op de wand

Eijffinger en NL Label komen dit seizoen met prachtige collecties waar er altijd één bij zit die bij jou en je interieur past. De trends voor dit moment zijn bijvoorbeeld de kleur denim blauw, of het in huis halen van natuurtinten. Daarmee geven we een knipoog naar de jaren ’50 met opvallende patronen en grafische motieven.

Tip! Ons eigen merk NL Label heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en wordt speciaal geselecteerd door de stylisten van de Binnenhuisadviseurs.

Altijd een goede oplossing

Voor elke ruimte kun je bij ons een geschikte oplossing vinden. Onze adviseurs hebben de ervaring en kennis om aandacht te besteden aan jouw vraag of situatie. Je loopt gegarandeerd met een persoonlijk advies of weloverwogen product de deur uit. Maak een afspraak bij een interieuradviseur of kom bij ons langs in de woonwinkel en ontdek het brede scala aan patronen, kleuren en texturen.

Behoefte aan meer inspiratie vanuit huis? Bestel of download dan nu ons Restyle Magazine vol met inspiratie op het gebied van wonen.