Vloeren leggenmoeilijk? Nietvoor ons

Met Vaderdag in het vooruitzicht leek het ons goed om alle vaders eens te ontzorgen. Een nieuwe vloer zou alleen maar leuk moeten zijn, het leggen ervan mag daarbij niet in de weg staan! Gelukkig zijn wij expert op het gebied van het leggen van alle soorten vloeren, zodat papa zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Hieronder lichten wij de vloeren die we bij jou thuis kunnen komen leggen eens toe. Dan hoef jij alleen nog maar te kiezen, wij doen de rest.

PVC-vloeren

Dit is een hygiënische vloer die makkelijk is in onderhoud en schoonmaak en lang meegaat omdat hij voorzien is van een beschermende toplaag. Wanneer je een glas drinken of een emmertje water omstoot, is deze vloer daar goed tegen bestand. Omdat een PVC-vloer warmte geleidt, is deze prima te combineren met vloerverwarming en heb je helemaal geen vaste verwarming meer nodig! Tot slot is de vloer geluiddempend door de verende laag, waardoor hij ook nog eens fijn aanvoelt. Er is weinig verschil tussen een PVC-vloer en een vinylvloer. Hierboven zie je een PVC-vloer.

Laminaat

Laminaat is een kunststof vloer, die verkrijgbaar is in twee uitvoeringen: een uitvoering die lijkt op parket, en een gladde, gekleurde uitvoering. In ieder geval is laminaat een stuk goedkoper dan hout. Net als een PVC-vloer is laminaat te combineren met vloerverwarming en is het krasvast door de toplaag. Voor geluidsreductie is het belangrijk een goede ondervloer te plaatsen. Linksonder zie je een laminaat vloer.

Linoleum

Linoleum is in alle opzichten de meest duurzame en milieuvriendelijke vloer van allemaal. Dit komt door de natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt, namelijk: verantwoord geteelde lijnzaadolie, hars, houtmeel en kalksteen. De vloer is zeer sterk, gemakkelijk in onderhoud en voelt warm aan. In tegenstelling tot vroeger is er ook een groot aanbod aan structuren. Rechtsboven zie je een linoleum vloer.

Marmoleum is linoleum van de Nederlandse fabrikant Forbo. Zowel verkrijgbaar in stroken als tegels zodat vele verschillende patronen mogelijk zijn. Ook is marmoleum goed bestand tegen naaldhakken, stoelpoten, krassen en slijtage.

Wij bieden niet alleen hulp bij het plaatsen van de vloer, maar bij het hele proces. Heb je behoefte aan advies over welke vloer het best bij jou en je interieur past, of heb je een lastig hoekje? Wij komen bij je
langs of nodigen je uit bij ons in de winkel. Maak nu een afspraak!


Meer inspiratie? Bezoek onze Pinterest of maak een moodboard.