Verticale lamellenzijn terug:JASNO swings

We hebben ze een tijdje weinig gezien maar de verticale lamellen zijn terug van weggeweest! JASNO komt met de swings: verticale lamellen die je om en om met een bedieningsketting open en dicht kunt draaien voor verschillende effecten.

Swings op maat gemaakt

Wat je woonstijl ook is en wat voor soort raam je ook hebt, er is altijd een paar op maat gemaakte JASNO swings dat bij je past. Uit het uitgebreide palet kleuren en stoffen kies je de kleur die jij het mooist vindt. Misschien ga je wel voor twee kleuren voor een verrassend contrast. Zijn twee kleuren te gek voor je? Dit contrast creëer je ook al door de verschillende standen van de lamellen. Zelfs de mate van lichtinval of privacy bepaal je zelf met de JASNO swings, door de transparantie opties van de lamellen.

Over de JASNO swings

We hebben een paar praktische feitjes over de JASNO swings voor je op een rijtje gezet:

  • De lamellen zijn gemaakt van geweven papier of een luxe polyester stof
  • Er zijn 20 kleuren, van ivoorwit tot diepzwart en van olijfgroen tot jeansblauw
  • Er zijn 3 opties voor transparantie, van weinig inkijk tot veel lichtinval
  • De bedieningsketting is voorzien van een kindveilige hanger die het koord doorsnijdt wanneer er gewicht in de lus komt te hangen
  • Door het gewicht onderin de lamel wappert deze zo min mogelijk
  • De levertijd is ongeveer 4 weken omdat de productie in Nederland plaatsvindt

Awards voor swings

JASNO heeft al twee awards gewonnen voor de swings, namelijk de iF Product Design Award 2016 en de Goed Industrieel Ontwerp (GIO) Award 2016. Beiden een bekroning voor vakmanschap op het gebied van design. Een bijzondere waardering voor het nieuwe product dat zo goed is afgestemd op de huidige tijd!

Benieuwd geworden naar de JASNO swings? Kom ze bekijken in onze woonwinkel.


Volg ons op Pinterest voor nog meer wooninspiratie!