Verschil tussenplissé enDuette® Shades

Lekker met een kopje koffie ploft u op de bank, even een momentje voor uzelf. Bij het nemen van de eerste slok breekt het zonnetje door. Heerlijk natuurlijk, maar wel recht op de ramen. Oeps, die zijn nog niet gewassen. Vlug de gordijnen dicht! Maar om nou helemaal in het donker te zitten… Gelukkig is dat niet nodig! Luxaflex® biedt een goede oplossing om warmte en licht te reguleren met de Luxaflex® Duette® en Plissé Shades. We gaan beide varianten langs en hebben de belangrijkste eigenschappen voor u op een rijtje gezet.

Privacy met Plissé Shades

De Luxaflex® Plisse Shades zijn geschikt voor elke raamvorm. Dankzij de keuze in de ontwerpen en kleuren kunt u in iedere ruimte in huis een ander effect creëren. U kunt helemaal zelf bepalen hoeveel licht u in huis wilt en welke lichtinval. Dankzij de Top-Down Bottom-Up functie kunt u zelf de mate van uw privacy bepalen zonder dat u helemaal bent afgesloten van de buitenwereld. De Luxaflex Plissé Shades geven namelijk een frisse look, maar kunt u dus ook op bepaalde manieren aanpassen zodat er nog wel genoeg licht binnen komt.

Duette® Shades zijn duurzaam

De Luxaflex® Duette® Shades zijn in feite een upgrade op de Plissé variant, omdat de Luxaflex® Duette® Shades ook zorgen voor een perfecte regeling van warmte en licht in elk seizoen. Dit komt door de structuur van de stof, wat een isolerend effect geeft. In de zomer wordt warmte tegengehouden maar in de winter wordt het juist vastgehouden. Zo heeft u het hele jaar door een comfortabele temperatuur in huis en nog een leuk pluspunt: het is ook nog duurzaam omdat u bespaart op de stookkosten. De Luxaflex® Duette® Shades zijn ook ideaal om het geluid en de akoestiek in huis te verbeteren, mocht u een huiskamerconcert willen geven, zullen de hoogste noten in elk geval binnenshuis blijven omdat geluid wordt geweerd dankzij het ontwerp van de Luxaflex® Duette® Shades.

Voor alle raamvormen

De Luxaflex® Shades zijn geschikt voor alle raamvormen, dus maatwerk is zeker mogelijk. Dit geldt dus ook voor dakramen en ramen met hoeken of met een ronde vorm. Wij helpen u heel graag om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en adviseert u hier ook in.

Maart actie

Luxaflex® biedt dankzij het op de markt brengen van deze twee soorten ook meer mogelijkheden en keuzes in ontwerp, voorkeuren en budget. Wat dat laatste puntje betreft hebben we nog een leuke verrassing: de hele maand maart krijgt u bij aanschaf van de Luxaflex® Duette® en Plissé bij Jacobs Thuis & Interieur de vierde kado! Kijk bij onze acties voor de voorwaarden.

Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.