Uitgelicht: 3xvloer wanden raam

Zoveel smaken, zoveel stijlen. Als u bezig bent met de inrichting van uw interieur valt er ontzettend veel te kiezen wat betreft vloer, wand en raam. Wat uw woonstijl ook is, er is voor ieder wat wils. Vandaag lichten wij de woonstijlen Basic & Puur, Stijlvol & Klassiek en Industrieel & Vintage uit. Welke woonstijl past bij welk product?

3x Vloer

In een Basic & Puur interieur hebben lichte kleuren de overhand in combinatie met natuurlijke materialen. In een klassiek interieur is ruimte voor elegante en romantische invloeden. Typisch voor een Industrieel & Vintage interieur zijn stoere materialen als metaal, beton en steen. De vloeren hieronder laten de verschillen tussen de drie woonstijlen goed zien.

3x Wand

Ook voor de wand zien we grote verschillen in bekleding als we kijken naar de diverse woonstijlen. In een Basic & Puur interieur is de wand vaak geschilderd in een neurale kleur. Terwijl een behang met brocante dessin of glans juist weer typisch is voor een Stijlvol & Klassiek interieur. In een Industrieel & Vintage interieur daarentegen past een wand bekleed met behang met een steendessin of betonlook weer erg goed.

3x Raam

Kijken we naar de raambekleding dan zien we ook verschillen. Bij een basic stijl passen eigenlijk alle soorten raambekleding. In een klassiek interieur kunt u bijna niet om gordijnen heen, terwijl houten jaloezieën en shutters weer goed staan in een industriële ruimte.

Gratis interieuradvies

Wilt u een passend advies over welke woonstijl het beste bij uw woonsmaak, interieur en leefstijl past? Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies. Maak kennis met onze uitgebreide collectie op het gebied van vloer, wand en raam én onze uitstekende service. Naast A-merken hebben wij ook onze eigen huiscollectie NL Label.

Meer wooninspiratie opdoen? Volg ons op Pinterest en Instagram.