Zo wordt jetuin een verlengstukvan je woonkamer

Slogan logo Dat is een goed idee!

Yes, de zomer komt er nu echt bijna aan. Tijd om te genieten van warme zomeravonden in de tuin. Extra fijn is het als de tuin dan net zo mooi en gezellig is als de rest van je huis. Door de sfeer van de woonkamer naar buiten te halen wordt je tuin een verlengstuk van je woonkamer.

Stem binnen en buiten op elkaar af

Hoe je van de tuin een verlengstuk van je woonkamer maakt? Simpel: het begint met het doorvoeren van de sfeer die je binnen hebt. Heb je bijvoorbeeld binnen veel blauw, voer die kleur dan ook buiten door met bijvoorbeeld tuinkussens in eenzelfde blauwe tint of kies voor groene bloempotten als je binnen een groene muur hebt. Heb je binnen weinig kleur? Ga dan niet voor een bontgekleurde bloementuin, dat past niet bij elkaar en daardoor scheid je binnen en buiten juist van elkaar.

Voor een helemaal optisch effect kun je de vloer die je in de woonkamer hebt liggen door laten lopen in de tuin. Niet letterlijk natuurlijk, want laminaat of parket ga je natuurlijk niet buiten leggen. Maar als je binnen een betonlook vinylvloer hebt, kies dan buiten voor betonlook tegels. Zo lijkt het bijna één geheel!

Altijd in het zicht: raamdecoratie

Zonwering of raamdecoratie is altijd in het zicht: of je nu binnen of buiten bent. Heb je een neutrale kleur, dan zit je vaak wel safe, maar heb je binnen bijvoorbeeld een roze tint gordijnen? Die zie je van buiten ook, gebruik deze kleur dan ook in je tuin. Op deze manier creëer je een fijne, doorlopende sfeer.

Houd insecten buiten in stijl

Wanneer je in de zomermaanden de tuindeuren vaak open laat staan om zo optimaal het gevoel te hebben dat je tuin een verlengstuk is van je woonkamer is het wel zo fijn wanneer er geen insecten je huis binnen komen. Tijd voor horren dus! Gelukkig hoeft een hor tegenwoordig niet alleen meer praktisch te zijn. Door de vele kleur-, structuur- en dessinmogelijkheden in zowel het gaas als het profiel, past een hor uit onze NL Label collectie of van onze leverancier Luxaflex® bij elk interieur! Zo kun jij onbezorgd genieten van de zomerse dagen, laat de zomer maar komen!

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.