Trend: NLLabel XXLLaminaat

Voor laminaatvloer heb je keuze uit verschillende kleuren, prints, en motieven. Maar vanaf nu kan je ook nog kiezen voor XXL planken. Nog een variabele vloer om te komen tot de vloer die het best bij jou en je interieur past. Wij lichten deze trend voor je uit!

XXL Laminaat en Basic & Puur

Een Basic & Puur interieur wordt gekenmerkt door lichte, aardse tinten. Natuurlijke materialen zorgen voor een echte basic & puur omgeving. Een laminaatvloer is zeer geschikt voor deze woonstijl omdat je zo de uitstraling kan creëren van een echte houten vloer, maar dan zonder de nadelen! Een vloer hoeft in deze woonstijl niet netjes afgewerkt te zijn, dus kies voor brede laminaatplanken met een robuust dessin met knoesten!

XXL Laminaat en Stijlvol & Klassiek

Een XXL Laminaat vloer past perfect in een Stijlvol & Klassiek interieur. Warme sfeervolle kleuren passen goed binnen deze woonstijl. Authentieke details als een lambrisering, draagbalken en een mooie vloer in combinatie met strakke afwerking maken deze woonstijl tot een stijlvol en modieus geheel. Met de vloer geef je de ruimte eenvoudig een warme sfeer mee, vooral met brede planken in een donkere tint.

Praktisch leggen van XXL Laminaat

De XXL laminaatplanken zijn extra lange planken van wel 203,3 cm lang en 24 cm breed. Dit zorgt zoals al gezegd voor een mooie uitstraling in de ruimte, maar ook laat dit de ruimte groter lijken! Naast de mooie, ruimtelijke uitstraling die de planken geven, hebben deze planken nog een voordeel. Namelijk dat het eenvoudiger te leggen is. Is dit niet helemaal je ding? Heel begrijpelijk. Wij zijn expert op het gebied van vloeren en helpen je graag. Of dit nu bij het uitkiezen is, of bij het leggen dat maakt niet uit. Kom bij ons langs in de winkel of maak een afspraak voor bij jou thuis!

Voor meer inspiratie op het gebied van vloeren maak je een moodboard in onze inspiratie-app! Wanneer je deze meeneemt naar onze woonwinkel dan leren wij jou zo snel mogelijk kennen, zodat we optimaal kunnen adviseren.