Thuis inspiratieopdoen juistnu!

Slogan logo Dat is een goed idee!

Sta je op het punt om te verhuizen of doe je graag inspiratie op voor een nieuw interieur? Wij snappen als geen ander dat je juist nu wilt genieten van het echte thuisgevoel. Bij Jacobs Thuis & Interieur kun je daarom nog steeds terecht voor een persoonlijk advies. Boek een bezoek bij je thuis en we komen graag bij je langs voor persoonlijk interieuradvies. En wil je thuis meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze magazines, woonblogs en social media. In deze blog lees je meer over de mogelijkheden voor thuisinspiratie.

Boek een bezoek bij je thuis

Boek voor persoonlijk advies een bezoek bij je thuis via het afspraakformulier voor thuisadvies. Of bel ons direct op 024-3999900. We inventariseren je wensen en de manier waarop we je het beste kunnen adviseren.

Vervolgens komt één van onze stylisten bij je thuis met een koffer vol inspiratie. We houden de richtlijnen in acht zodat een thuisbezoek veilig blijft voor jou en onze medewerkers. Weet je al voor welke vloer-, wand- of raamdecoratie je gaat, laat het ons dan van tevoren weten, dan nemen we gericht enkele stalen mee. Je kunt ook het afspraakformulier invullen op de betreffende collectiepagina, zoals advies over gordijnen, PVC of Luxaflex®. De stylist kan je zo nog gerichter helpen. Samen gaan jullie op zoek naar het interieur dat past bij jouw woondromen. En als we er toch zijn, kunnen we direct inmeten voor een offerte op maat.

Meer inspiratie opdoen:

Ook vanuit huis kun je veel wooninspiratie opdoen. Want wist je dat je op onze website inspiratiemagazines kunt lezen, verschillende woonstijlen vindt en ook je eigen moodboard kan maken? Leuk om thuis te doen én handig ter voorbereiding op een gepland (thuis)advies. Zo krijg je alvast een idee van de woonstijl, kleuren en materialen die je mooi vindt.

Maak een moodboard

Heb je nog geen idee welke woonstijl je mooi vindt, dan is het goed om een moodboard te maken. Door producten, kleuren en trends te visualiseren komt een moodboard ‘tot leven’ en kun je je eerder een voorstelling maken voor je eigen huis. Het leuke van een moodboard is dat je er van alles in kunt verwerken; leef je helemaal uit en kom erachter welke producten je mooi vindt! Ga direct aan de slag met je eigen moodboard via onze website. Om je bord te vullen kies je een afbeelding uit ons lookbook, upload zelf een foto of voeg deze toe vanaf een andere website.

Inspiratiemagazines

Op onze website vind je een overzicht van onze Style inspiratiemagazines. Het magazine staat vol inspiratie, trends en woonoplossingen. Bijvoorbeeld voor het verduurzamen of verbouwen van je huis. De binnenkijkers en woonstijlen uit het magazine vind je ook op onze website, net als de magazines. Bekijk ze hier!

Ook nu: de service die je van ons gewend bent

Je huis een make-over geven hoeft dus niet te wachten. Een interieuradviesgesprek met onze stylisten is ook tijdens de lockdown mogelijk. Boek een bezoek bij je thuis en wij verzorgen je droominterieur. Bel ons via 024-3999900 of maak een afspraak via het aanvraagformulier. Een fijn thuis, voor iedereen.