Raamdecoratie bijspeciale raamvormen

Ook als u ramen heeft met afwijkende maten en vormen, moeilijk bereikbare dakramen of serres staan wij voor u klaar. Wij garanderen dat we voor elk raam een passende en decoratieve oplossing hebben. Om een perfect eindresultaat te garanderen, komen onze stoffeerders bij u thuis de ramen opmeten. Zo wordt elke kans op een foutje geminimaliseerd en zorgen we ervoor dat uw raambekleding er mooi en strak bijhangt. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze producten voor speciale raamvormen.

Jaloezieën

Alle lamellen van Luxaflex® zijn sinds kort ook verkrijgbaar in een breedte van 50 en 70 millimeter. Dat betekent dat raampartijen tot wel drie meter breed kunnen worden overbrugd. In interieurs met veel materialen en prints zorgen bredere latten voor rust, waardoor de details beter uitkomen. Alle jaloezieën zijn leverbaar met een mono-commando kettingbediening, die zorgt voor een lichte bediening, ook bij grotere oppervlakken.

Luxaflex® Plissé Shades

De Plissé Shades van Luxaflex® zijn speciaal ontworpen voor raampartijen met ongewone afmetingen en vormen. Ze zijn perfect voor moeilijk bereikbare dakramen en serres en zorgen voor veel privacy. Het zijn geplooide lamellen die in meerdere materialen, kleuren (meer dan 50!) en ontwerpen verkrijgbaar zijn.

Luxaflex® Duette® Shades

Luxaflex® Duette® Shades zijn uitermate geschikt voor schuine (dak)ramen en serres. Met de optie zijgeleiding kunnen Duette® Shades op een draai-kiepraam geplaatst worden, waardoor er vrijwel geen licht wordt doorgelaten aan de randen.

JASNO® shutters

Shutters van JASNO® bieden ontzettend veel mogelijkheden. U kunt kiezen uit meerdere opties voor de montage en hoe u de shutters open en dicht wilt doen. Het is zelfs mogelijk om shutters in een rond raam te plaatsen. Door al deze technische kunststukjes, is er bijna altijd een oplossing te bedenken voor uw woonsituatie.

Specialist in zonwering

Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren, wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en wij bieden u een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!