Oranje inuw interieur

Het is misschien niet de eerste kleur waar u aan denkt voor uw interieur, maar oranje heeft een warme uitstraling en staat voor plezier. Een hele muur oranje verven zullen we u niet snel aanraden, maar als u de kleur subtiel en gedoseerd toepast, geeft oranje u een gevoel van blijheid, motivatie en optimisme. Dat klinkt goed, toch? Aangezien Koningsdag voor de deur staat, willen we u laten zien dat oranje in een interieur heel mooi kan zijn. Laat u inspireren!

Zo combineert u oranje

Oranje zorgt ervoor dat inkomend daglicht wordt weerkaatst en hierdoor wordt het als een positieve en welkome kleur gezien. Een zachte oranjetint kunt u goed combineren met licht hout en zwart. De kleur komt ook goed tot z’n recht in een witte basis en zorgt voor warmte en sfeer. Het is een mooie kleur voor raamdecoratie of gordijnen, helemaal als u de kleur terug laat komen in kussens, kaarsen of bloemen. Feloranje eist meer aandacht op en kunt u het beste gebruiken als accentkleur in accessoires zoals een kruk of vaas. Oranje staat in de kleurencirkel tegenover blauw en dat betekent dat de kleuren complementair zijn aan elkaar. U kunt ze goed combineren in een kleurenpalet, maar wederom geldt dat doseren aan te raden is. Hieronder ziet u de nieuwe collectie Livia van Eijffinger.

Oranje boven

Oranje komt in bijna alle woonstijlen goed tot z’n recht of u nu een landelijk, modern, industrieel of meer klassiek interieur heeft. Bent u een echte durfal en houdt u wel van wat kleur? Schilder één meubelstuk zoals een ladekast, dressoir of stoel in oranje. Zo heeft u een echte blikvanger in huis. Het behang achter de oranje kruk is de collectie Rice van Eijffinger.

Toe aan wat kleur in uw interieur?

Op woensdag 27 april (Koningsdag) zijn wij gesloten, maar vanaf donderdag staan we weer voor u klaar in onze winkel. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren, wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!