Nieuwe behangcollectiesvan Eijffinger

Het zijn de mooie momenten in het jaar; de nieuwe collecties van Eijffinger. Het is altijd weer een lust voor het oog. Wij lichten collectie Lino en Sundari voor je toe, met hun prachtige kleuren en dessins waan je je in een andere wereld.

Lino

Laat de kracht van één enkele kleur voor zich spreken met Lino: magische monochromen en patronen met een verweerd effect. Ze zijn tijdloos en tegelijkertijd helemaal van nu. Dessins als linosneden in diverse nuances van dezelfde kleur en het karakter van stonewashed linnen vloeien samen tot onverwachte patronen.

Inspiratie

De dessins benadrukken de rauwe verleiding van het verstrijken van de tijd, met verweerde dessins en stoere patronen uit de natuur. Een grenzeloos heelal met sleetse bollen, een robuust en breed blokkendessin met een knipoog naar Rothko, botanische motieven met een metallic en suède effect. Andere inspiratiebronnen zijn de krachtige berenklauw, silhouetten van takken en pluizige bloemen en een strakke grafische variant. Wallpowers met prachtige schermbloemen, een lommerrijk bospad, een oneindige lucht en zee en stoer verweerd canvas.

Materialen

Ontdek de rijke schakeringen van grijs, blauw, crème, groen, teal-turquoise, greige en bruin. De natuurlijke schoonheid van industrieel linnen, van antraciet tot diep zwart, denimblauw, van off-white en warm wit tot puur canvas, van celadon tot donker flessengroen, zeegroen tot blauwgroen, het lichtgrijs van de lucht, mauve en donker aardebruin.

Kies met Lino voor de kracht van de enkele kleur en geef zo een tijdloos karakter aan je interieur.

Sundari

Sundari is een collectie met prachtige dessins op vinyl met verschillende structuren. De een doet denken aan een Perzisch tapijt met verweerde ornamenten, de ander aan geraffineerd houtsnijwerk, en weer een ander heeft een Indiaas bloemendessin met granaatappels of een groots paisley motief getekend in verweerde lijnen van zilver en goud.

Inspiratie

Een betoverende reis langs de oude handelsroute naar het verre Oosten was de inspiratiebron voor deze collectie. Treed in de voetsporen van de fonkelende edelstenen, het glanzende satijn, de ruwe zijde en het kostbare porselein. Je doorkruist in gedachten de schilderachtige landschappen van de magnifieke bergen die schitteren tegen het avondrood.

Materialen

Van zacht beige tot ecru en saffraan, gebrand rood, celadon, blauw emerald en diep zwart. Een rijk scala aan wallpowers met verschillende dessins; van verweerde muren, schubmotieven, gevlochten papier tot sierlijk metaal, kasjmir en ikat.

Sundari neemt je binnen de muren van je eigen huis mee naar verre en mooie avonturen.


Meer inspiratie op het gebied van behangen wandbekleding? Maak een moodboard met onze inspiratie-app of kom langs in onze woonwinkel voor persoonlijk advies!