Nieuw: JASNOfolds metverduisterend effect

We kennen Jasno natuurlijk van hun prachtige shutters, maar kent u Jasno folds al? Het zijn vouwgordijnen, maar dan anders. Het textiel is gemaakt van geweven papier met daartussen houten latten. Het zorgt voor een stoere uitstraling!

JASNO folds

JASNO folds zijn niet zomaar vouwgordijnen. Ze zijn gemaakt van geweven papier wat een prachtig luxueus effect geeft. U kunt kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie of de dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Nieuw is de geheel verduisterende black-out versie, die in drie varianten verkrijgbaar is. Deze extra stof wordt aan de achterkant van het vouwgordijn bevestigd, waardoor de look van het eigentijdse ontwerp zichtbaar blijft. Deze variant is ideaal voor in de slaapkamer of andere ruimtes in huis, waar het donker moet zijn. Welk type vouwgordijn u ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht uw huis een warme gloed. Het geweven papier is verkrijgbaar in zes kleuren, het gaat van Snow White tot Black Olive. De folds worden uitgevoerd met een volant, die beschermt tegen verkleuring. In combinatie met de altijd zichtbare onderlat geeft de volant de vouwgordijnen een luxe uitstraling.

Houten latten

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout, dat 100% FSC-gecertificeerd is en verkrijgbaar is in zes stijlvolle kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant van elkaar te laten verschillen. Natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij de shutters, houten jaloezieën en verticale lamellen (ook verkrijgbaar in geweven papier) van JASNO.

JASNO folds zijn Dutch Design

Met JASNO folds haalt u een stukje Dutch Design in huis. JASNO heeft ontwerper Studio Daphna Laurens de opdracht gegeven om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele en strakke, maar eigentijdse ontwerp. Helemaal passend bij de JASNO stijl. Studio Daphna Laurens ontwerpt en produceert karakteristieke producten die bestaan uit een combinatie van geometrische vormen, natuurlijke materialen en kleuren.

Bediening van JASNO folds

Aan de bedieningsketting wordt de unieke JASNO kindveilige hanger gemonteerd. Deze snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt. Ook is het mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Somfy bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere vouwgordijnen. Lees meer over automatiseren in huis.

Credits beeld: JASNO