De drie meestgelezen blogs vanjuni

De maand juni is weer voorbij, tijd voor een overzicht van de blogs die in juni het meest gelezen zijn. We voorzien je elke maand van inspirerende blogs met tips voor jouw interieur, maar we kunnen ons voorstellen dat je ze niet altijd leest of voorbij hebt zien komen. Dus, mocht je ze gemist hebben, dan ben je met dit overzicht gelijk weer op de hoogte!

Trend: groen in huis

Je kunt er niet omheen: de kleur groen is ontzettend populair voor je interieur. Niet gek, de kleur van de natuur zorgt voor een rustgevend gevoel en je haalt er buiten mee naar binnen. Wat ook heel fijn is: je hoeft voor deze interieurtrend geen groene vingers te hebben! In deze blog lees je hoe je deze populaire interieurtrend toepast in je eigen interieur: 'Trend: groen in huis'.

5 tips: zo hou je het koel in huis

Hoe heerlijk het ook is dat het deze zomer buiten warm is, binnen hou je het toch het liefst lekker koel, helemaal als je wilt slapen. Tips die je zeker niet wilt missen om de zomer koel door te komen en ’s morgens uitgerust wakker te worden lees je in dit blog: '5 tips: zo hou je het koel in huis'.

Window shopping, maar dan écht: kies voor gordijnen

Gordijnen, het zijn echte sfeermakers voor je interieur. Toch, en misschien wel juist daarom, kan het kiezen van gordijnen een flinke uitdaging zijn. Er bestaan veel soorten: puur decoratief, met een verduisterende functie of om inkijk tegen te gaan. Om nog maar niet te spreken over alle kleuren en dessins waar je uit kunt kiezen. Met de tips in dit blog wordt kiezen stukken gemakkelijker: 'Window shopping, maar dan écht: kies voor gordijnen'.

Wil je onze tips en inspiratie niet missen? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter. Daar laten we weten wanneer er een nieuwe blog online staat én houden we je op de hoogte van onze acties.