De drie meestgelezen blogs vanjuli

We voorzien je elke maand van inspirerende blogs met tips voor jouw interieur, maar we kunnen ons voorstellen dat je ze niet altijd leest of voorbij hebt zien komen. Dus, mocht je ze gemist hebben, dan ben je met dit overzicht gelijk weer op de hoogte! Tijd voor een overzicht van de blogs die in juli het meest gelezen zijn.

Zo haal je meer daglicht in huis

Het is zomer dus we genieten extra lang van het daglicht. Dat is fijn, want wist je dat daglicht veel vitamine D bevat en dat we dat nodig hebben voor onze weerstand? Daarnaast maakt zonlicht gelukkig en geeft het je energie? Lekker veel licht in huis is dus heel belangrijk! Maar, voelt je huis ondanks de stralende zomerzon toch donker? We delen in dit blog onze tips voor een licht huis: 'Zo haal je meer daglicht in huis'.

Het leukste behang voor de kinderkamer

Is er een kleintje op komst of is je kind toe aan een nieuwe kamer? Met behang kun je de sfeer voor een baby- of kinderkamer goed bepalen of veranderen. Laat je in dit blog inspireren door de leukste behangetjes: 'Het leukste behang voor de kinderkamer'.

Dit zijn de fijnste kleuren voor jouw slaapkamer

Een goede nachtrust is goud waard. Wist je dat je slaapkamer daar een belangrijke bijdrage aan levert? Kleur speelt daarin een grote rol. In dit blog geven we je tips en inspiratie voor het kiezen van de fijnste kleuren voor je slaapkamer, zodat jij helemaal tot rust kunt komen: 'Dit zijn de fijnste kleuren voor jouw slaapkamer'.

Wil je onze tips en inspiratie niet missen? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter. Daar laten we weten wanneer er een nieuwe blog online staat én houden we je op de hoogte van onze acties.