De drie meestgelezen blogs vanapril

Elke maand voorzien we jou van inspirerende blogs met een breed aanbod aan onderwerpen! Maar, we kunnen het ons ook voorstellen dat je niet altijd al onze blogs leest omdat je er niet aan te bent gekomen of omdat je de blog niet hebt voorbij zien komen. Daarom zetten we in deze blog de drie meest gelezen blogs van de maand april voor jou op een rijtje. Gewoon, om er voor te zorgen dat je niks mist! Lees snel verder en bekijk wat de maand maart jou heeft geboden aan inspiratie!

Maak kennis met jouw vernieuwde binnenhuisadviseur

Is het jou al opgevallen? De binnenhuisadviseurs gaat vanaf heden door het leven als Jouw binnenhuisadviseur! En als er iets is, dat als een paal boven water staat, dan is het dat je bij Jouw binnenhuisadviseur zeker bent van een aantal garanties of dus eigenlijk zekerheden! Onze zeven zekerheden omvatten precies dat wat je van Jouw binnenhuisadviseur mag verwachten. En daarom zeggen we; Jouw binnenhuisadviseur – Zeker weten! Benieuwd wat dit voor jou betekent? We leggen onze zeven zekerheden graag even voor je uit!

Maak kennis met jouw vernieuwde binnenhuisadviseur

De trend in jouw interieur: colorblocking!

Interieurtrends volgen elkaar in rap tempo op. Zo zagen we vorig jaar in het interieur alles rondom de kleur denim blue en het toepassen van denim op de beste plekken in huis. Wat we op dit moment veel voorbij zien komen is het gebruik van felle kleuren en dan specifieker: het gebruik van colorblocking! Misschien heb je deze term al eens eerder voorbij zien komen, maar zo niet dan zetten we alles rondom colorblocking graag voor je op een rijtje.

De trend in jouw interieur: colorblocking!

Moodboard van de maand: Glamour voor ieder interieur – simpel en chique

De look van deze maand, toont een moderne chique stijl met simpele glamouraccenten. (Zuivere) Strakke simpele lijnen zijn zeer belangrijk bij moderne meubels. Het decoratieve element is minimaal aanwezig met alleen maar accenten in de keuze van de accessoires. Gouden metallic tinten in de accessoires en gedessineerde stoffen voegen elegantie toe aan deze stijl. De crèmekleurige Moods met zijn marmerpatroon en gouden details en de Feel met zijn meerkleurige textuur, zijn het middelpunt van deze look.

Moodboard van de maand: Glamour voor ieder interieur – simpel en chique

Jouw binnenhuisadviseur streeft er altijd naar om de leukste onderwerpen en de meest interessante nieuwtjes met je te bespreken. Wil je graag nog meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app en laat je verleiden door de mooiste beelden!