Luxaflex luxebediening:praktisch mooien veilig

Opgroeiende kinderen hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. Dat betekent wel dat doodgewone dingen als raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen! Gelukkig zien ze het bij Luxaflex als uitdaging om kindvriendelijke bediening te ontwikkelen. En dat maakt de bediening nog gebruiksvriendelijker ook.

Kindveiligheid

Voor kinderen zijn de lange koorden en kettingen het meest gevaarlijk aan raambekleding. Hierin kunnen zij verstrikt raken, in het ergste geval bij hun hals. Knoop daarom nooit koorden aan elkaar en zorg dat ze niet in de knoop raken om dit te voorkomen. Nog beter is natuurlijk om te kijken naar een alternatief, en dat is er met de luxebediening van Luxaflex. Het is één van hun belangrijkste doelen om producten te maken die je huis een veiligere plek maken.

SmartCord®

Luxaflex SmartCord® is een revolutionaire en gepatenteerd koordbedieningssysteem. Dit systeem heeft een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos kan worden bediend. Bij het SmartCord® systeem hoef je slechts kort aan het koord te trekken om de raambekleding automatisch naar de gewenste hoogte te laten zakken. Geen kans voor je kind om verstrikt te raken in de koorden dus!

Bekijk hieronder hoe het SmartCord® systeem werkt, en laat je overtuigen van het gemak!


LiteRise®

Koorden zijn helemaal niet meer nodig met het unieke LiteRise® systeem! Je beweegt de raambekleding simpelweg door het met je hand omhoog en omlaag te trekken. Dankzij het gepatenteerde ontwerp blijft je raambekleding altijd op hun plaats, ongeacht de positie. LiteRise® is bijzonder veilig en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke en strakke vormgeving. Kortom: praktisch, mooi en veilig dus.

In de onderstaande video zie je hoe 'kinderlijk' gemakkelijk het bedienen van de LiteRise® is.


Meer weten over kindvriendelijke raambediening?Lees onze blog over dit onderwerp.

Benieuwd welke luxebediening past bij jouw binnenzonwering? Wij zijn expert op het gebied van binnenzonwering en helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jou, in combinatie met de beste bediening. Maak een afspraak voor persoonlijk, vrijblijvend advies!