Inspirerend enuniek: EijffingerStripes+

De keuze voor behang is er eentje waar je goed over dient na te denken. De keuze voor een effen behang is een veilige keuze, maar je kunt ook kiezen voor een streep op je muur. Eijffinger biedt vers van de pers een nieuwe collectie, genaamd Stripes+, waarmee je van je muur een heus stijlelement maakt!

Maak met je muur een statement

De nieuwe collectie Stripes+ doet zijn naam eer aan, strepen en alles wat daar op lijkt staat hier centraal. Zo bevat de collectie een reeks aan dessins waarin klassieke strepen worden gebruikt in de kleuren van nu, maar er zijn ook verfrissende nieuwe dessins die jouw wand tot een waar kunstwerk verhevelen. Aanvullend op de strepen is er gekozen voor een aantal dessins dat streepvormen in zich heeft, maar wat geen echte streep is. Hiermee geef je jouw woning een verrassende tint mee.

Zet je lijnen uit met Stripes+

Met behang kun je een muur net dat beetje extra geven of je kunt een hoekje in huis een nieuwe sfeer geven. Binnen de Stripes+ collectie heb je bijvoorbeeld de keuze voor dessins met ruwe verfstreken en glanzende details in felle kleuren. Hiermee geef je de ruimte een stoer en eigentijds karakter mee, plaats er een mooi meubel voor of misschien wel een plant en creëer een compleet nieuwe, stijlvolle omgeving. Je kunt ook kiezen voor levendige meerkleurige strepen in sportieve tinten of in diep blauw-groen en zand-grijs.

Moderne patronen op de muur

Naast de ruwe verfstreken bevat de Stripes+ collectie ook een aantal mooie geometrische vormen in oker, zand, beige, antraciet en celadon. Deze dessins worden gecombineerd met houtfineer en helder wit, het oogt fris en zeer geraffineerd. Je kunt ook kiezen voor visgraatpatronen, zowel strak als schilderachtig vormgegeven, waarmee je een krachtige uitstraling geeft aan je interieur.

Door de veelzijdigheid van de collectie is het niet moeilijk om een geschikt dessin te vinden voor bij jou in huis. Met de Stripes+ kies je voor uitgesproken, strak, schuin of juist subtiel behang.

Laat je inspireren met de inspiratie applicatie

We hebben op onze website een handige inspiratie applicatie waarmee je gemakkelijk doelgericht inspiratie kunt opdoen. Ben je op zoek naar inspiratie voor behang binnen de Eijffinger collectie? Je kunt in het menu gemakkelijk en snel aangeven wat je zoekt en binnen welk merk. Heb je een mooie afbeelding gevonden? Sla die dan op in het moodboard en stel zo een eigen collectie met afbeeldingen samen. Je kunt op die manier goed in beeld brengen wat je met je eigen inrichting en styling voor ogen hebt. Veel plezier!


Nog meer behoefte aan inspiratie en advies? Maak een afspraak met een van onze interieuradviseurs bij ons in de winkel of bij jou thuis.