Hoe horizontalejaloezieën jouwslaap verbeteren

Slogan logo Dat is een goed idee!

Morgen is het de internationale dag van de slaap! Tijdens deze dag wordt aandacht gevraagd voor het belang van slapen en bijvoorbeeld slaapstoornissen. Niks is zo belangrijk als een goede nachtrust! En daarom vertellen we je in deze blog graag waarom horizontale jaloezieën perfect zijn in de slaapkamer.

Regel licht en privacy op de beste manier

Horizontale jaloezieën behoren eigenlijk tot een van de absolute klassiekers in de wereld van raamdecoratie. Naast de beste regelaars van je licht, zorgen ze ook super goed voor privacy! En het leuke aan de horizontale jaloezie is dat je deze op diverse manieren kunt bedienen. Zo kun je dankzij de bottom-up/top-down bediening op elke gewenste manier je raamdecoratie plaatsen. Het maakt dus niet uit hoe jij het licht in je slaapkamer wil hebben, met horizontale jaloezieën regel jij het licht zoals je wilt! Ook handig voor in je slaapkamer: het Luxaflex® VarioFlex® ontwerp! Hiermee kun je het onderste deel van de jaloezieën gesloten houden en het bovenste deel open! Zo creëer je dus altijd de gewenste lichtinval.

Geschikt voor speciale raamvormen

Slaap je op zolder? Heb je een schuin raam waar eigenlijk geen standaard raamdecoratie voor geplaatst kan worden? Niks is zo vervelend als een raam met aparte vorm waar nog een klein beetje licht doorheen komt. Daarom zijn horizontale jaloezieën perfect voor je ramen met een speciale vorm. Elk beetje licht wordt tegengehouden, waardoor jij zo goed mogelijk tot rust komt!

Elektrisch bedienbare jaloezieën

Ook handig voor op je slaapkamer: bedien je jaloezieën automatisch en zelfs vanuit bed! Dankzij Luxaflex® PowerView™ Motorisation kun je de raamdecoratie op elk moment bedienen met je smartphone of met de Luxaflex® Pebble. Het prettige hieraan is dat je ook scènes kunt instellen die bijvoorbeeld anticiperen op tijd. Houd jij van zonlicht als je wakker wordt? Dan stel je de jaloezieën zo in dat ze openen op het moment dat jouw wekker gaat! Ideaal toch?

Wil je nog meer tips over hoe horizontale jaloezieën jou kunnen helpen in de beste nachtrust? Kom dan vooral langs bij ons in de winkel! Maak een afspraak bij ons in de winkel of maak een moodboard met onze inspiratie app. Neem het moodboard mee naar de winkel, zo kunnen we nog gerichter voor jou aan de slag!