Het nieuwerestyle magazineis uit!

Gaat u binnenkort verhuizen, slingeren er al maanden kleurstalen op de eettafel of zit u met een heel ander woondilemma? Haal dan snel ons nieuw restyle magazine, met 64 pagina’s inspiratie en tips, in huis! Want met interieur bezig zijn is leuk. Wij helpen u dan ook graag om van uw huis een echt thuis te maken. Of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting of persoonlijk advies bij de keuze van een nieuwe vloer of een nieuw gordijn. De échte Binnenhuisadviseur is er voor u!

De hoogtepunten op een rij:

  • Ontdek uw favoriete woonstijl en mix & match!
  • De drie basisingrediënten voor je interieur: vloer, wand en raam
  • Aan de keukentafel: Stylist vs chef
  • 10 veel gestelde woonvragen
  • 2x binnenkijken

Haal het restyle magazine nu gratis bij Jacobs Thuis & Interieur in Malden of bekijk 'm direct online.

Gratis interieuradvies

Inspiratie opgedaan in het magazine? Onze stylisten staan klaar om u wegwijs te maken in het enorme aanbod aan wand-, raam- en vloerdecoratie. Met praktische tips en mooie styling- en kleurideeën creëren we samen een interieur waar u zich fijn bij voelt. Ook het inmeten van gordijnen of het egaliseren van de nieuwe vloer laat u met een gerust hart over aan een van onze vakmannen. Zo heeft u werkelijk nergens omkijken naar!

Kom langs in de winkel voor gratis interieuradvies of maak direct een afspraak. Zo kunnen we genoeg tijd voor u vrijmaken.