Maak het herfstklaarin huis metde nieuwste trends

Nu we de zomer achter ons gaan laten, wordt het tijd om ook met het interieur mee te gaan met het nieuwe seizoen. Warme stoffen, kleuren en prints kunnen op een makkelijke manier zorgen voor een herfstgevoel in huis. Een vloerkleed, een kleurtje op de muur of een nieuw overgordijn zorgen met weinig moeite voor een maximaal effect! Wij nemen je mee in de trends van dit najaar.

Een warm vloerkleed

Dit seizoen zijn er verschillende trends op het gebied van vloerkleden te bevinden. Het mooie is dat je niet hoeft te kiezen, je kan meerdere trends combineren. De eerste trend is een vloerkleed met ruitpatroon. Ruitjes zijn hip! Om helemaal te voldoen aan deze trend, kies je voor een hoogpolig tapijt. Zo maak je onderscheid tussen de vlakken en de lijnen van de ruitjes. Hou je het liever wat rustiger? Een effen hoogpolig tapijt past ook goed binnen de trend. Kies dan voor een warme kleur en je interieur zal meteen in de herfststemming komen.

Herfstkleur op de muur

Deze herfst zijn de typische herfstkleuren de trend. Pastel is passé. Donkerroze, roodbruin en diepe groentinten zijn de kleuren die jouw muur herfstklaar maken. Natuurlijk is er ook ruimte voor prints dit najaar. Als je echt durft dan kan je gaan voor een kleurrijk behang met bloemenprint.

Overgordijnen in velours

Velours is een trend die je overal terugziet, in kleding en in interieur. Het grootste kenmerk van de stof is dat het een ruimte elegant en glamoureus maakt. Doordat de stof soepel en zacht aanvoelt en glanst, wordt het gezien als een luxe en rijke stof. Tot voor kort werd deze stof als oubollig gezien, maar wij laten je graag zien hoe je deze stof ook in een interieur van nu kunt verwerken!

Bijvoorbeeld in de woonstijl Industrieel & Vintage kan velours ervoor zorgen dat het interieur niet koel overkomt en breng het juist wat elegantie. Benieuwd wat de stof voor jouw interieur kan doen? Wij zijn expert op het gebied van inrichting en helpen je graag!

Inspiratie opdoen vanaf de bank

Liever vanaf de bank nog even verder neuzen naar meer inspiratie? Maak dan een moodboard in onze inspiratie-app. Wanneer je die meeneemt naar de winkel dan leren we jou en je voorkeuren zo snel mogelijk kennen voor optimaal advies!