Geniet van uitzichtén privacy metMegaView™

Op sommige momenten wil je je even helemaal kunnen terugtrekken en je afsluiten van de buitenwereld om te relaxen. Op andere momenten wil je juist genieten van je uitzicht of volgen wat er op straat gebeurt. Met de horizontale jaloezieën van Luxaflex® met MegaView™ systeem kun je beide. Benieuwd? Je leest er alles over in dit blog.

Hoe werkt het MegaView™ systeem?

Het innovatieve MegaView™ systeem is gebaseerd op 25 milimeter brede horizontale jaloezieën. Wanneer de jaloezieën gesloten zijn zien ze er hetzelfde uit als normale jaloezieen. Bij het MegaView™systeem wordt een technologie gebruikt waardoor twee lamellen als het ware aan elkaar ‘plakken’ tijdens het openen. Hierdoor wordt de ruimte tussen 2 lamellen dubbel zo breed en kun je, wanneer de jaloezieën geopend zijn meer zien.

Waarom zou je voor het MegaView™ systeem kiezen?

Met het MegaView™ systeem kies voor privacy én uitzicht. Het systeem is ideaal voor kamers met prachtig uitzicht. Heb je in jouw keuken bijvoorbeeld een vrij uitzicht of zicht op de tuin? Dan is het heerlijk om daar tijdens het koken van te genieten. Op momenten dat de zon fel naar binnen schijnt sluit je de jaloezieën juist, zo hou je het in de keuken lekker koel. Horizontale jaloezieën zijn ook heel geschikt voor de slaapkamer, daar schreven we al eerder over. Met het MegaView™ systeem kies je ook in slaapkamer voor veel privacy, maar wanneer je juist zin hebt om wel naar buiten te kijken open je de jaloezieën. Ideaal voor een slaapkamer die een dubbele functie heeft, als werkplek bijvoorbeeld. Ook voor je woonkamer is het MegaView™ systeem heel geschikt. ’s Avonds creëer je privacy en overdag kun je goed in de gaten houden wat er buiten gebeurt.

De horizontale jaloezieën zijn in elke Luxaflex® kleur beschikbaar. Ga je voor een zachte tint op de slaapkamer of juist voor stoer zwart in de keuken? Alles is mogelijk, de jaloezieën worden voor jou op maat samengesteld. Kom eens langs in de winkel om je te laten adviseren en inspireren, of maak een afspraak, dan bespreken we wat voor jouw woonsituatie relevant is.