(Geen) touwtjes inhanden met LuxaflexPowerView®

Op elk moment van de dag, vanaf elke plek en op elke gewenste manier de lichtinval in huis regelen. Klinkt dit niet als muziek in de oren? Met de Luxaflex PowerView® Motorisation kan het! Met een druk op de knop stel je de zonwering in zoals jij het wil. Via de afstandsbediening of via de app, zelfs dat is aan jou.

Lichtinval die past bij het moment van de dag met PowerView®

Wij begrijpen heel goed dat je niet op elk moment van de dag behoefte hebt aan dezelfde lichtinval in je woning. Aan jou de keuze of je ’s ochtends rustig wakker wil worden met de eerste zonnestralen, of juist met veel privacy. In de middag kan je kiezen voor bescherming tegen fel zonlicht en in de avond bepaal je zelf wanneer het tijd is om je huis klaar te maken voor de nacht.

Het kan ook helemaal andersom. De Luxaflex PowerView® kan zich ook automatisch aanpassen op ieder moment van de dag.

Pebble® afstandsbediening voor nauwkeurige bediening van de Luxaflex PowerView®

Om de Luxaflex optimaal te kunnen bedienen is er de Pebble® afstandsbediening. Dit betekent dus dat de binnenzonwering draadloos te bedienen is en daarom kindvriendelijk. Met één druk op de knop bestuur je alle ramen in huis. Of juist alleen het raam waarvoor jij iets meer of minder zonwering wil.

Bedien je Luxaflex overal door middel van de PowerView® App

Het gaat nog veel verder dan het gemak van de afstandsbediening alleen. Met de PowerView® app op je telefoon of tablet stel je eenvoudig de raamdecoratie in op de gewenste positie, ook kan je de raamdecoratie programmeren zodat het doet wat jij wil, wanneer jij het wil.

Het gaat zelfs nóg verder dan dat. RemoteConnect biedt de mogelijkheid om je raamdecoratie vanaf elke plek op de wereld te bedienen met je persoonlijke account in de PowerView® App. Zo voorkom je vanaf je werk al dat de laaghangende avondzon naar binnen schijnt, of dat nieuwsgierige buren de hele dag naar binnen kunnen kijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor in jouw huis? Laat je adviseren door een van onze interieuradviseurs bij jou thuis of bij ons in de woonwinkel, maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies! Meer inspiratie vanuit huis vind je in de inspiratie app.

Volg ons ook op Pinterest voor wooninspiratie!