Feestelijkwonen

Er is niets leuker dan het huis gezellig maken voor de feestdagen. Met woonaccessoires zoals kussens, een warme wollen plaid, kaarsen of een feestelijke slinger geeft u uw woonkamer snel meer sfeer. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook daarna is uw interieur winterproof. Mix & match met glitter en glans!

Gordijnen met glans

Gordijnen zijn echte sfeermakers in huis, maar zeker in de winter zorgen gordijnen ook voor extra comfort en isolatie. Ze geven niet alleen instant sfeer, ze houden de warmte ook nog eens binnenshuis. Gordijnen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Jacobs Thuis & Interieur heeft u keuze uit ontzettend veel stoffen, van mat tot glans. Voor de feestdagen is een stof met een subtiele glans zeer geschikt. In een Stijlvol & Klassiek interieur zijn glansstoffen vaak al aanwezig, maar ook voor de andere woonstijlen zijn er volop mogelijkheden. Zo geven vitrage en inbetween stoffen ook net dat beetje extra sfeer en zorgen daarnaast het hele jaar voor privacy, licht en sfeer.

Vloeren met een bijzonder effect

Op zoek naar een vloer met een bijzonder effect, zoals een patroon of vleugje glans? Kom langs bij Jacobs Thuis & Interieur en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Wilt u enkel tijdens de koude winterdagen extra sfeer creëren denk dan eens aan de mogelijkheid om een vloerkleed of karpet aan te schaffen. Naast kant-en-klare exemplaren kunt u er uiteraard ook een op maat laten maken. Vorm, afmeting, kleur en materiaal, de mogelijkheden zijn oneindig.

Eijffinger bijzonder behang

In de behangcollectie van Eijffinger vindt u naast behang ook een aantal collecties met bijna fluweelachtige motieven, bijvoorbeeld het behang Clover en Chic hieronder. Prachtig voor in een Stijlvol & Klassiek interieur. Wilt u alleen tijdens de feestdagen een behang met glans of glitter toevoegen? Dan is het misschien een idee om een paneel te behangen. Na de feestdagen kan het paneel weer op zolder worden opgeborgen.

Gratis interieuradvies

Wilt u weten wat u allemaal nog meer kunt doen om uw huis sfeer te geven? Wij kijken graag met u mee en helpen met het maken van de juiste keuze voor vloer, wand en raam. Kom langs voor advies in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies.

Meer wooninspiratie opdoen? Volg ons op Volg ons op Pinterest.