Nieuwe collectie: EijffingerPip Studio 5behang

Slogan logo Dat is een goed idee!

Het is alweer vier jaar geleden sinds Eijffinger de Pip Studio 4 behangcollectie uitbracht. Tijd voor een update! De nieuwe Pip Studio 5 behangcollectie biedt volop keuze in frisse, moderne prints, technieken en kleurstellingen die makkelijk met elkaar te combineren zijn. Wij zijn fan, en wel hierom:

Pip Studio heeft een grote collectie aan behang. De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen, maar zijn altijd vrolijk en gedetailleerd. Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus!

De nieuwe collectie van Pip Studio

'Raindrops' is een print vol subtiele verrassingen. Een geometrisch gevormde druppel opgebouwd uit vele lagen sierlijk geplaatste kleine bloemen, blaadjes en vlinders.

‘La Majorelle’ is een verfijnde bloemenprint met een subtiel decoratief patroon in glans op de achtergrond voor een gelaagd effect. Het is een eerbetoon aan een botanische tuin met een diversiteit aan kleurrijke bloemen en bladeren. Een levendig en speels bloemenbehang is het resultaat.

Dessin ‘Floris’ heeft een opengewerkte jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel. In de ondergrond is een klein sterretje in reliëf aangebracht. Prachtig in combinatie met het streep dessin ‘Blurred Lines’ die overigens met bijna alle dessins in de collectie een mooie match is. Deze grafische streep met chevron patroon in structuur heeft een heel subtiel glanzend streepje en is door de uitgesproken kleurstellingen een echte Pip streep.

Tropische Pip prints

Het behang ‘Palm Scene’ toont een tropische tentoonstelling van rond paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen. Het tropische tafereel van deze print met water en bergen op de achtergrond heeft een vintage gevoel. Het dessin ‘Birds in Paradise’ is een klassieker met een hemels dessin van vogels, vogelkooien en rijke bloemen.

‘Good Evening’ is een prachtig groots dessin op vinyl met kleurrijke bloemen en tropische vogels die geïnspireerd is op traditionele Oriëntaalse muurschilderingen. Door de structuur van het behang lijkt het dessin toegepast op de muur haast op stof die op de wand is aangebracht.

Vind je het lastig om zelf een behang met print te bevestigen? Onze gediplomeerde stoffeerders hebben een muur binnen mum van tijd strak behangen. Kom langs in onze winkel voor meer informatie en de collectie van Eijffinger. Online een afspraak inplannen kan ook!

Bron: Eijffinger

Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.