Dit is erte doen inde Oktober Woonmaand

Oktober wordt ook wel de woonmaand genoemd. Het is voor veel mensen het moment om met hun interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we brengen meer tijd in huis door. Tijd om het gezellig te maken! In deze maand zijn er veel beurzen en events om inspiratie op te doen. De leukste woonevenementen zetten we voor u op een rij!

vtwonen & designbeurs - 27 september t/m 2 oktober

Op de grootste woonbeurs van Nederland presenteren woonmerken en ontwerpers hun nieuwe collecties. Daarnaast zijn toonaangevende interieurbladen zoals vtwonen, Ariadne at Home en Wonen Landelijke Stijl aanwezig met hun inspiratiehuizen. Jasno Shutters (Hal 11 - Stand 11-015) presenteert op de beurs een black-out versie van hun Jasno folds, vouwgordijnen gemaakt van geweven papier. Forbo Flooring (Hal 12 - Stand 12-008) is ook te vinden op de beurs met onder meer Novilon en Marmoleum Click: een duurzaam vloersysteem.
Meer info: www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs

Dutch Design Week in Eindhoven - 22 t/m 30 oktober

Negen dagen lang staat Eindhoven in het teken van Dutch Design. Meer dan 2500 ontwerpers presenteren hun werk en concepten verspreid door de stad. Dompel u onder in de wereld van topontwerper Piet Hein Eek, loop rond op het voormalige Philips terrein Strijp-S of bekijk het afstudeerwerk van de studenten aan de Design Academy.
Meer info: www.ddw.nl

Excellent Woonbeurs in Rotterdam – 6 t/m 9 oktober

Exclusief, chic en high-end, zo kan de Excellent Woonbeurs ook wel worden omschreven. Deze editie vindt plaats in Ahoy Rotterdam. U kunt hier alles vinden op het gebied van interieur, exterieur, kopen, verbouwen, health & beauty en second home. Verder is er exclusieve kunst en zijn er zelfs auto’s, jachten, exclusieve sieraden en horloges te bewonderen.
Meer info: www.excellentbeurs.nl

Elle Decoration Live in Amsterdam – 12 & 13 november

Designkenners en interieurliefhebbers opgelet: begin november vindt er een kleinschalig evenement plaats in de Posthoornkerk in Amsterdam. Twee dagen lang strijkt het interieurblad Elle Decoration neer op deze bijzondere locatie met workshops, talks, presentaties, een designmarkt en een feest. Hoogtepunten: Rick Vintage van NLXL komt langs voor een inspirerende lezing over zijn succesvolle designsamenwerkingen, Scholten & Baijings vertellen over hun Arita-project en Thomas Eyck belicht 10 jaar T.E.
Meer info: elle.nl/interieur of Facebook

Credits beelden: 1. Dutch Design Week 2015; Fotograaf Sjoed Eickmans, 2 &3. vtwonen & designbeurs, 4. Dutch Design Week 2015; Fotograaf Lisa Klappe, 5. Excellent Woonbeurs, 6 & 7. Elle Decoration Live.