De nieuwegordijnen vanNL Label

De nieuwe collectie van NL Label biedt voor ieder wat wils. Het gaat van elegante effen stoffen tot gordijnen met botanische invloeden. Voor wie durft is er een stof met vrolijke dots. Hierboven ziet u gordijn Wierden, dat geweldig past in een interieur met een Scandinavische look en feel. Tijd om een aantal nieuwe gordijnen van ons huismerk NL Label aan u voor te stellen!

Botanisch

Gordijn Vossebelt heeft een mooi patroon van bladeren in zwart, grijs en doorschijnend weefsel. De stof is helemaal van nu en past bij de botanische invloeden die we veel zien in het interieur. De transparante bladeren zorgen voor een mooi lichtspel in de ruimte. Ondanks het dessin heeft het gordijn een rustige uitstraling. Perfect voor een werkkamer of een woonkamer waar je het daglicht niet volledig wil buitensluiten, maar wat privacy wel gewenst is.

Speels biesje

Met gordijnstof Wolfheze haalt u kleur in huis. Door de gekleurde biesjes heeft het transparante gordijn een speelse en vrolijke uitstraling. Om één geheel te creëren, kunt u de kleuren uit het gordijn terug laten komen in de rest van het interieur. In een fauteuil bijvoorbeeld, een vloerkleed of kussens op de bank. Het is leuk om deze transparante inbetween te combineren met een overgordijn van dikkere stof in een mooie effen natuurtint. Wolfheze is er ook in andere kleurstellingen.

Streepjes

Gordijn Veldhoek heeft een subtiele streep, die er met waterverf op geschilderd lijkt te zijn. Het gordijn past door z’n neutrale uitstraling zowel in de woonstijl Modern & Design als in een interieur met industriële items en vintage. Strepen doen het in een interieur bijna altijd goed. Ze kunnen een ruimte opvrolijken of juist een moderne en tijdloze uitstraling geven. Tevens zorgen ze ervoor dat een ruimte hoger of langer lijkt. Handig!

Stippen

Stippen kun je op meerdere manieren toepassen in een interieur. Kleine frivole stippen passen in een romantisch interieur, maar grotere stippen in zwart en wit ogen juist stoer. Met gordijnstof Winschoten uit de nieuwe NL Label collectie, wordt het thuis een feestje. Doordat er gekozen is voor zachte kleuren, oogt het dessin elegant. Het is te combineren met een interieur vol kleur, maar ook met een meer rustige basis. Winschoten is zowel in een rolgordijn als in een normale gordijnstof verkrijgbaar.

NL Label

De producten van NL Label worden gekenmerkt door hun rijke structuur, dessins, eigenschappen en kwaliteit. De producten van NL Label zijn zeer scherp geprijsd en geselecteerd door onze stylistes. U kunt kiezen uit mooie basics tot meer uitgesproken dessins en kleuren. Het mooie aan NL Label is de diversiteit van producten, zo vindt u in de winkel onder meer gordijnen, laminaat, voerkleden en behang van dit merk. Ideaal, als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een compleet nieuw interieur voor één of meerdere ruimtes of gaat verhuizen. De ruime collectie NL Label maakt het mogelijk om uw interieur op elkaar af te stemmen. Alle voordelen van NL Label vindt u hier.