De mooistebehangdessins opeen rij

Bent u gek op behang? Dan is deze blogpost zeker aan u besteed. Van rustig en neutraal behang met een onopvallend dessin tot vrolijke bloemdessins en botanische prints. Vandaag vindt u heel veel behanginspiratie op ons blog.

Groen in huis

Een trend waar we dit jaar niet omheen kunnen is de urban jungle trend. Groen gaat een grote rol spelen in het interieur. Van planten, natuurlijke materialen tot behang met botanische motieven. De behangdessins hieronder uit de Geonature collectie van Eijffinger sluiten hier perfect op aan.

Behang kinderkamer

Tegenwoordig is er ook voor de kinderkamer volop behang verkrijgbaar. Van schattige dessins voor de babykamer tot stoere én leerzame murals voor tieners. In de Junior Wallpower collectie van Eijffinger slaagt u zeker! Onze twee favoriete behangdessins vindt u hieronder.

Grijsblauw

Dat Flexa onlangs de kleur Denim Drift uitriep tot kleur van het jaar 2017 kan u bijna niet zijn ontgaan. Deze prachtige én veelzijdige grijsblauwe tint zien we dan ook zeker terug in behang. Neem bijvoorbeeld het behang hieronder uit de behangcollectie Geonature van Eijffinger.

Gratis behangadvies

Kom gerust eens langs bij een binnenhuisadviseur bij u in de buurt om de behangcollecties in het echt te bekijken. Onze stylisten staan graag voor u klaar met advies en inspiratie. Ziet u het zelf niet zo zitten om een muur te behangen? Onze gediplomeerde stoffeerders hebben een muur binnen mum van tijd strak behangen en zorgen ervoor dat het dessin of patroon netjes doorloopt. Maak snel een afspraak voor gratis interieuradvies.

Credits beeld: Eijffinger