Behanginspiratie voorde kinderkamer

Vers van de pers: de nieuwe behangcollectie Wallpower Junior van Eijffinger. Een collectie bestaande uit de mooiste Wallpowers, herbruikbare muurstickers en spannende taferelen. Het stylen van de kinderkamer was nog nooit zo leuk. De nieuwe behangcollectie vindt u nu bij Jacobs Thuis & Interieur. Vandaag geven wij u op ons blog alvast een klein voorproefje.

Elfjes, dinosaurussen en eenhoorns

Op de nieuwe wallpowers van Eijffinger sieren elfjes, indianen, flamingo’s en dinosaurussen in betoverende landschappen. Omringd door de fonkelende sterren in het heelal, zeilt u over de uitgestrekte wereldzeeën. Ga op ontdekkingsreis in het bos of gezellig op stap met onderstaande schattige konijntjes. U ziet de schaduwen van de bomen en eenhoorns dartelen bij de waterval. Leuk zijn ook de quotes zoals 'You are so lovely' op de muur.

Creëer uw eigen verhaal

Met Wallpower Junior creëert u samen met uw zoon of dochter een eigen verhaal. Plak de herbruikbare muurstickers zelf op de muur en kies uit een scala aan taferelen of achtergronden. Van verweerd hout, een Bretons schip, fijne ruitjes, robuust baksteen, vrolijke verfspatten tot magisch reëel. Zachte kleuren als roze, grijs en mint, tot sprekend blauw, groen en oker. Leef u uit en beleef met Wallpower Junior uw eigen avontuur.

Gratis behangadvies

Vindt u de behangdessins uit de nieuwe Wallpower Junior collectie van Eijffinger mooi, maar heeft u werkelijk geen idee waar te beginnen? Kom dan langs in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies. Samen lopen we de collecties door en kijken welk behang bij u thuis in de baby- of kinderkamer het mooist tot zijn recht komt. Geen zin of tijd om zelf te behangen? Dan biedt onze behangservice misschien uitkomst. Onze stoffeerders hebben een muur binnen een mum van tijd strak behangen.

Volg ons op Pinterest voor nog meer behang- en kinderkamerinspiratie!

Credits beeld: alle beelden op deze pagina komen uit de nieuwe behangcollectie Wallpower Junior van Eijffinger