Maak eenbehang statementin 2020

Slogan logo Dat is een goed idee!

Saaie muur die wel wat aandacht verdient? Dat komt goed uit, de interieurtrends voor 2020 vragen om romantisch, weelderig, bloemen, prints en warme kleuren. Een behang past hier perfect bij. Laat je inspireren door rijkelijk behang, toepast op de trends voor 2020.

Behang is in jaren niet zo populair geweest. Het toepassen van mooie prints past helemaal bij de trends van 2020. We gaan namelijk veel romantische invloeden zien, zowel in zachte stoffen en rijke kleuren, maar ook in opvallende prints. Eijffinger staat bekend om haar kleurrijke en vrolijke behang en weet als geen ander hoe je een statement maakt met je behang. In onze winkels vind je een uitgebreide collectie van dit geliefde merk.

Het mág weer: weelderige bloemenprints, opvallend kleurrijk behang.

Eenvoudig behangen

Zie jij op tegen behangen met prints? Vlies- of smartpaper behang is direct op een ingelijmde – schone en gladde − muur te behangen. Hierdoor heb je geen behangtafel nodig en hoeft het behang niet in te weken. Het behang is eenvoudig te corrigeren, handig om de prints naadloos op elkaar aan te sluiten!

Stem kleuren af op het behang, of kies voor rustige, neutrale meubelen en natuurlijke stoffen. Zo maak je een echt statement met je behang.

Fluweelzacht interieur

De trendkleuren voor 2020 zijn (oud)roze, groen, petrol, bordeaux en natuurtinten. Prachtig op de muur, maar je kunt deze kleuren ook verwerken in accessoires en accenten, in combinatie met een eentonig behang. Zo behoud je wat meer rust in je kleurrijke interieur. Fluweel is momenteel dé woontrend, terugkomend in zowel accessoires als meubels. Het combineert goed met verschillende houtsoorten, staal en goud.

Wil je je huis opfrissen voor het nieuwe jaar, dan is behang een uitstekende keuze! Het aanbod in onze winkels varieert van wittinten tot knalkleuren en van bloemen- tot art deco behang. Kom langs in onze winkels voor behang van Eijffinger en NL Label. Onze gediplomeerde stylisten helpen je graag bij het maken van een persoonlijke keuze.

Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.