Allesovermultishades

Multishades zijn ook wel bekend als duo-rolgordijnen. Veelzijdige binnenzonwering waarmee je alle kanten op kan! Door de positie van de donkere banen van het rolgordijn kan je spelen met privacy en licht. Geniet van het daglicht of juist van optimale beschutting van de buitenwereld.

Wat zijn multishades?

Multishades zijn rolgordijnen die bestaan uit transparante en niet-transparante banen die in een soort gesloten lus wordt opgehangen. Door te schuiven met het gordijn verschuiven de banen onderling waardoor je veel of juist nauwelijks lichtinval naar binnen krijgt. Hierdoor is de lichtinval met een duorolgordijn in feite traploos regelbaar. Natuurlijk kan het gordijn ook nog gewoon op en neer bewegen.

Voor elke ruimte multishades

Naast het functionele aspect is een duorolgordijn ook decoratief doordat er een groot aanbod is in kleuren, kleurgradaties, mate van transpantie bij de transparante banen, een breed aanbod stoffen en de manier waarop de hardware (ophangsysteem, onderliggende roede) is uitgevoerd.

Of je nu een Stijlvol & Klassiek interieur hebt, of juist houdt van de woonstijl Modern & Design; er is altijd een soort Multishade die bij jou past. Voor persoonlijk interieuradvies maak je een afspraak met één van onze adviseurs. Bij ons in de winkel, of bij jou thuis!

Ook zijn de multishades geschikt voor verschillende ruimtes. Zo reguleer je in de bad- en slaapkamer je privacy wanneer jij dat wilt en geniet je daarnaast optimaal van het daglicht.

Multishades op maat

Heb je een ‘lastig’ raam? Misschien heeft het raam een uitzonderlijke vorm, of is hij heel lang. Dit hoeft voor ons geen probleem te zijn. In de NL Label collectie vind je diverse mogelijkheden voor speciale raamvormen. Wij zijn expert op het gebied van binnenzonwering, dus wij helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jou en je interieur!

Wat altijd een goed idee is, is om een moodboard te maken met inspiratie op het gebied van binnenzonwering. Gebruik onze inspiratie app en ontdek wat jij het mooist vindt! Wanneer je het moodboard meeneemt naar de winkel, helpen wij je bij het vinden van een gordijn dat bij jou past.