Alles over gordijnen:welke kleur kiesje?

Slogan logo Dat is een goed idee!

Het uitzoeken van gordijnen brengt altijd vragen met zich mee. Wat voor soort gordijn kies je uit, wat voor afwerking kies je, ga je voor een print of voor enkel een kleur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De kleur van je gordijn heeft grote invloed op de verdere inrichting van jouw interieur! Daarom nemen we, aan de hand van onze woonstijlen, graag met je door welke kleur gordijnen geschikt is voor bij jou thuis!

Basic & Puur

Heb je een inrichting waarin natuurlijke materialen en aardse kleuren centraal staan? Dan past jouw interieur in de woonstijl Basic & Puur. En, zoals je al leest, hier benadrukken we graag aardse kleuren! Daarom zijn gordijnen in een groene, grijze en zwarte tinten perfect binnen deze woonstijl. Bekijk bijvoorbeeld het NL Label gordijn Watergang dat door het subtiele patroon erg puur overkomt.

Modern & Design

Met deze woonstijl zien we in jouw interieur strakke lijnen, vrolijke details en een luchtige sfeer. En hoe beter dan met je gordijnen kun je deze sfeer extra benadrukken? Kies voor lichte kleuren in je gordijnen als je deze woonstijl in huis hebt. Het NL Label gordijn Elim is hier een prachtig voorbeeld van. Wil je liever een andere kleur dan wit? Kies dan voor grijstinten die ook perfect uitkomen in deze woonstijl.

Stijlvol & Klassiek

De Stijlvol & Klassieke woonstijl is een prachtige manier om een sfeervol en rijk geheel te creëren thuis. Door het gebruik van hout, aardewerk, fluweel en bijvoorbeeld leer kun je met gordijnen de stijl een echte toevoeging geven. Kies voor een contrasterende kleur voor de ramen die van jouw inrichting een prachtig totaalplaatje maakt! Een mooi voorbeeld hiervan is het NL Label gordijn Klundert.

Lifestyle & Landelijk

In deze woonstijl zijn wit- en zandtinten de basis. En dat kun je dan ook prachtig doorvoeren in je gordijnen! Kies bijvoorbeeld voor het NL Label gordijn Veenhof dat dankzij de enkele plooi een heel luchtig karakter meegeeft aan je interieur. Nog mooier is om dit gordijn bijvoorbeeld te combineren met prachtige NL Label Duette Shades.

Industrieel & vintage

In de industriële woonstijl houden we van een stoer uiterlijk. En ook voor je ramen kun je hierin heel goed een prachtig gordijn uitzoeken. Kies hier voor zwarte-, witte- en grijze tinten en ben gegarandeerd van een prachtig geheel in jouw inrichting. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de prachtige stoffen van Eijffinger!

Ben je na het lezen van onze tips en trends nog niet zeker van wat nu voor jou de beste oplossing is? Kom dan vooral langs bij ons in de winkel! Maak een afspraak bij ons in de winkel of maak een moodboard met onze inspiratie app. Neem het moodboard mee naar de winkel, zo kunnen we nog gerichter voor jou aan de slag!