woonstijl: groene oase.

Het kalmerende effect van groen bij Jacobs Thuis & Interieur

De kleur groen associëren we met natuur, rust en harmonie. Fijn dat de kleur één van de grootste interieurtrends van het jaar vormt. Een ideale kleur voor in de slaapkamer of rond de eettafel. Word ook zen met een groen interieur.D...
Lees meer
kleuren & materialen

kleuren & materialen

Groen is op verschillende manieren in je interieur aan te brengen. Middels sfeervolle planten, maar ook verschillende groentinten in het interieur. Terwijl pastelgroen kalmerend werkt vanwege zijn frisse gewaarwording, doen donkere groentinten als mos- en legergroen meer aan de natuur denken. De kleur combineert dan ook prachtig met warme aardetinten, blauw, okergeel en oranje.

accessoires & styling

accessoires & styling

Vanwege zijn rustige aard kun je met groen in je interieur all the way gaan. Combineer een donkere kleur groen met een felle kleur of grafisch patroon voor een speels en warm effect. Naast bijvoorbeeld een behang met tropische print vormt het een echte blikvanger. En van groene planten krijgen we energie. Ze brengen leven in de brouwerij en zuiveren tegelijkertijd de lucht. Planten bevorderen bovendien de concentratie en zorgen dat je productiever bent.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid