Deze maand in de spotlight:

Echte sfeermakers!

Nu de dagen korter en kouder worden, zetten we wat sfeermakers voor je in de spotlight. Zoals de gordijnen van Artelux en Kobe, de rolgordijnen en multishades van NL Label, welke slim te bedienen zijn met Bliss Motorisation, en de horizontale jaloezi...
Lees meer

Deze maand in de schijnwerpers bij Jacobs Thuis & Interieur

Artelux en Kobe gordijnen

Artelux en Kobe gordijnen

Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen, het zijn echte sfeermakers. Gordijnen zorgen voor extra privacy en het gevoel van geborgenheid. Bovendien creëer je met gordijnen een optimale warmte-isolatie. De gordijnen van Artelux en Kobe kernmerken zich door de elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen. Winterwarme gordijnen, voor een fijn herfst- en winterinterieur.

Bliss Motorisation

Bliss Motorisation

Met Bliss Motorisation bedien je jouw NL Label zonwering slim en eenvoudig met je smartphone of een afstandsbediening. Zonder hub, wifi of ingewikkelde installatie, wel zo handig. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. 
 

  • De motor en accu ingebouwd in de zonwering
  • Eenvoudig te koppelen en de bedienen met een gratis app
  • Scènes en timers in te stellen
  • Draadloze Bluetooth aansturing
Luxaflex® horizontale jaloezieën

Luxaflex® horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn de klassieker op het gebied van sfeervolle raamdecoratie en bieden uitstekende lichtregulatie én privacy. De collectie Luxaflex® horizontale jaloezieën biedt modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee je elk raam geheel naar eigen stijl een metamorfose kunt geven. Onze horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt, zijn verkrijgbaar verschillende houttinten en diverse kleuren aluminium én met diverse bedieningsmogelijkheden.

Kom langs in de winkel om samen de vele mogelijkheden te bekijken.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e NL Label zonwering

In de uitgebreide collectie van NL Label vind je gegarandeerd de zonwering die past bij jouw huis en wensen. Combineren mag bij deze actie!

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label gordijnen

Gordijnen geven sfeer aan iedere ruimte. De NL Label gordijnencollectie bestaat uit veel verschillende soorten stoffen in diverse kleuren en dessins.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label vinyl

Met vinyl ontvouwt zich vanaf een rol heel snel een naadloze designvloer die niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend praktisch en tijdloos is.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label tapijt

Kies je voor tapijt, dan kies je voor zacht, stil, veilig en warm. Tapijt is een comfortabele vloer en geeft de ruimte tegelijkertijd persoonlijkheid.

NL Label Voordeelweken - 40% korting op de 2e meter NL Label PVC

Met een PVC vloer geeft je elke ruimte karakter. Ga voor een stoere betonlook of een karakteristieke houtnerf. Kies je voor tegels, rechte planken of visgraatmotief?

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid