• Uitnodiging: 90-jarig jubileum

Speciaal Jubileum Woonevent

31 januari 2020


Al ruim 90 jaar brengt Jacobs beleving in beweging. Dit mooie moment willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij nodigen jou dan ook graag uit voor ons 90-jarig jubileum woonevent!

Welke stijl past bij jou?

Met een hapje en drankje blikken wij graag met jou terug op de interieurstijlen van de afgelopen jaren. Daarnaast kijken wij ook graag vooruit; wat zijn de trends voor het komende jaar? Dit laten wij graag aan je zien tijdens deze avond. Zijn er bepaalde stijlen die je mooi vindt? Wij helpen jouw favoriete stijlen en ideeën te vertalen naar een persoonlijk moodboard. Maar er is meer!

Kunstzinnig feestje

Op deze avond kun je ook de waanzinnig bijzondere gordijnen van Curtain & Ko bekijken. Curtain & Ko maakt van elk gordijn een kunstzinnig statement. Het betovert ieder interieur met een spel van licht en kleur.

Creëren jouw droomkast

Heb je altijd al gedroomd van een mooie inloopkast of een praktische wasmachinekast? Dan helpen onze specialisten je graag met het realiseren van jouw nieuwe kast. Schrijf je snel in via: http://bit.ly/jacobs90jaar voor een afspraak en ontvang een exclusieve jubileumkorting.

Ben je er ook bij?

Vrijdag 31 januari 2020 van 17:00 - 21:00 uur in Sluisweg 4, 6581 KA Malden

Maak nu een afspraak Route

Bekijk de folder met alle details van het Jubileum Event md-lg

Bekijk de folder met alle details van het Jubileum Event