Altijd onder de indruk

De specialist in vloeren, wand- en raamaankleding.

Thuiskomen begint vandaag

Bij Jacobs Thuis en Interieur geloven we dat elk interieur een eigen verhaal vertelt. Het maakt niet uit of je alleen woont, samen met iemand anders of met een grote familie; jouw woning laat zien wie je bent.

Al meer dan 95 jaar vinden wij dit het mooiste van ons vak. Een interieur is persoonlijk en veel mensen weten niet goed wat ze mooi vinden. Laat ons jou helpen bij het vinden van je stijl. Welke kleuren vind je mooi? Welke elementen vind je belangrijk in je huis? Wij geven je graag interieuradvies dat echt bij jou past. Kom langs en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Voordelen:

check (1).png  Al meer dan 95 de specialist in vloer

check (1).png  Ruim 700m2 aan interieurinspiratie

check (1).png  Vrijblijvend en uitgebreid advies

 

Showroom in Malden, dichtbij Nijmegen, Groesbeek en Wijchen

Ontdek de stijl die bij je past

Voel je welkom bij Jacobs Thuis & Interieur. Onze showroom bevindt zich aan de rand van Malden, op slechts 10 minuten rijden van Nijmegen. Hier vind je meer dan 700 m2 aan inspiratie voor je huis, met alles wat je nodig hebt op het gebied van vloer-, wand- en raamaankleding. Ons team staat klaar om je te helpen. Voel je vrij om spontaan langs te komen. Wil je graag uitgebreid advies? Dan vragen we je om van tevoren een afspraak te maken.